Jeviemavie

Restaurant en vakantiehuisjes in Malbosc / Ardèche.

In het zuid oosten van de Ardèche, op een steenworp afstand van de Gard, vind je de gemeente Malbosc. In dit ongerepte en uitgestrekte gebied van 2143 hectare ligt (tussen eeuwenoude kastanjebomen, oneindige dennenbossen en olijfgaarden, 12 gehuchten en 15 afgelegen boerderijen) ons landgoed ‘chez Jeviemavie’ als het bruisend hart van Hameau Mourèdes. Een bonte verzameling van huisjes, schuren en een voormalige kruidenierswinkel op een bergachtig terrein van 4 hectare in een oase van ongekende rust en natuurschoon met een betoverend uitzicht over de vallei de la Doue.

De voormalige kruidenierswinkel is omgetoverd tot een klein en intiem restaurant.

De twee luxe vakantieverblijven zijn van alle gemakken voorzien maar zijn bovendien ieder op zich een museum van kunst, antiek en curiosa.

Naast onze kersenbomen en voor onze olijfbomen ligt een ruim terras met zwembad (11.00 mtr.- 3.50 mtr.). Daaromheen ligt een fruitboomgaard, een groentetuin, een kippenren en een bloementuin. Allemaal gelegen op het zuiden, zoals ook de verblijven met ieder twee eigen terrassen. Er is een ruime privé parkeerplaats.